fbpx

Beschikbare diensten

LEF Infra BV doet er alles aan om klanten alles te bieden waar ze naar op zoek zijn, inclusief deze service uiteraard. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons vandaag nog te contacteren.

LEF

Kabelwerk

LEF Infra BV heeft ruime ervaring met het leggen van kabels (al dan niet gecombineerd). Met deze ervaring weten wij welke voorbereidingen en maatregelen getroffen om tot het gewenste resultaat te komen.

Met een gedegen projectplan en de correcte uitvoering verzorgen wij het aanleggen van de leiding- en kabelinfrastructuur voor onze opdrachtgevers.

Wij hebben ruime ervaring in het vervangen en aanleg van volgende kabels:

  • Aanleg van glasvezelkabel (FTTH, Fiber To The Home)
  • Kabels gevarieerd van 0,4 KV tot en met 150 KV
  • Railinfrastructuur
  • Vervangen en aanbrengen bekabeling en masten van verkeersinstallaties (VRI)
  • Vervangen en aanbrengen van OV bekabeling en lichtmasten 
  • Aanleg coaxkabels  (Ziggo)
  • Montage van Glasvezel en Coax aansluitingen 

Tuinaanleg

Een tuin is de plek waar je lekker wilt kunnen genieten na een drukke dag. Ben je ontevreden over jouw huidige tuin? Ga voor een compleet nieuwe tuinaanleg of laat jouw huidige tuin renoveren. Laat de tuinaanleg professioneel aanpakken door LEF Infra BV.

Wij kijken samen met jou naar het totaalplaatje voor de tuinaanleg. Onze specialisten zorgen met kun kennis en expertise ervoor dat er een droomtuin gerealiseerd wordt. Onze hoveniers kunnen een tuinontwerp maken en jou voorzien van waardevolle adviezen voor de tuinaanleg. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met het tuinontwerp starten we met de tuinaanleg.

Rioolwerk

rioolwerk

LEF Infra BV legt rioleringen aan voor gemeentelijke opdrachtgevers, bedrijven en particuliere opdrachtgevers. Deze rioleringen worden gelegd met als doel om regen- en/of afvalwater te vervoeren. Dit gebeurt, afhankelijk van de situatie, door middel van vrijverval of drukriolering.

Door de kennis die wij in de jaren hebben opgebouwd, kunnen wij vakkundig en snel rioolwerk leveren. Bovendien bezitten wij machines en apparatuur voor alle soorten projecten, van de reparatie van een riolering bij een woonhuis tot een nieuwe riolering van een complete woonwijk leggen.

Interesse in een van onze diensten?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!